Apróságok, életmorzsák

Először magamról. Aztán ha már jól belejövök a firkálásba, és specializálódni lesz kedvem, szólok...

Friss topikok

Linkblog

HTML

Tádááááá

2007.08.22. 07:24 | Krystal | Szólj hozzá!

Véget ért a szabadságom, véget ért a tanfolyás. Teljesen fel vagyok dobódva, alig várom, hogy dolgozhassak :)

Ma reggel csináltam egy körmöt az egyik ujjamra, amin épp nem volt. A formája, az íve teljesen más, nagyon látszik a fejlődésem... Nesze neked nüansznyi dolgok... :) Perzse azért van benne hiba, mondjuk annyira nem zavar, mert bal kézzel csináltam...

Na, azért ennek a három napnak a történései sem semmik... Ilyenkor látom, hogy mégsem volt hiábavaló a Svájcban eltöltött idő, most majd rendesen kamatoztatom :) Ugyanis szeptember végén megyek a bajorokhoz, hogy tanuljak még egy keveset. Ill hogy azt tanuljam, hogyan kell tanítani. Meeeeerthogy.... Na igen, itthon én fogom tartani a továbbképzéseket. T-vel átbeszéltük a dolgot, osztottunk-szoroztunk, és azt találtuk ki, hogy érdemesebb, ha együtt megyünk ki Helmbrechbe. Ugyanis repülővel is 7 óra az út (Frankrurtban több, mint 4 órát kell várni), meg azt osztrákokon át is kb 7 és fél óra, ebből 7 autópályán. Ráadásul a legolcsóbb repülőjegy többszöröse az autó költségeinek. A legdrágább meg félmillió forint fölött volt. Szállás az nem nagyon van kinn olcsón a maga 60-70 Eur-val éjszakánként. Na de sebaj. K azt mondta, valszeg majd C fizeti a hotelt, de mint mondta, még ő sincs vele tisztában, mikor számítson erre, és mikor ne. Mondjuk most egyértelmű volt a meghívás, szal a szállást csak ő fizeti... Ha igen, akkor azért simán felajánlom, hogy az egy- és kétágyas közti különbözetet mi álljuk.

Bááááá, el sem hiszem :)  Haladok, haladok. Én, a karrierista.

 

Zene:

A bejegyzés trackback címe:

https://morzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr81145725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása